неділя, 21 лютого 2016 р.

"Реаніматор-Кріо" для захисників від морозу...

5 грудня 2014 року учні 7-А класу та 9-А класу звернулися із пропозицією кошти зібрані дівчатками для подарунків хлопцям на день армії витратити на придбання морозозахисних кремів.
Що і зробили))))
І вже 15 грудня креми «Реаніматор-Кріо» та «Спасатель», протизастудні препарати та шоколад від школярів поїхав на Схід до 24-ї бригади, у якій проходить службу наш випускник Олег Литвак! Діти - молодці! Справжні патріоти!

Разом із класним керівником Олега – Карасюк О.Р., та шкільним клубом «Патріот» ми зібрали гостинці для Олега та його побратимів і передали все його мамі, яка щиро дякувала всім!

  
 

Олег Литвак написав сьогодні (22.12.2014р.) у "ВКонтакте": Сьогодні отримав вашу передачу. Всім велике дякую! Зокрема 9-А за лист з побажаннями, 6-А з керівником за прапорець (шкода, що в одному екземплярі, хлопцям дуже сподобався) і особисте особливе дякую Тані з 9 класу за зв'язані своїми руками шкарпетки. Клубу та його керівникові за організацію. Бажаю вам здоров'я, успіхів і сили у навчанні та нелегкій праці, яку ви взяли на себе. Пам'ятайте: Україна починається з тебе! Намагайся бути прикладом у всьому!

Немає коментарів:

Дописати коментар